Voor de kinderen

Activiteiten voor de kinderen in Lissewege

In Lissewege zijn er ook activiteiten die kinderen kunnen doen. Heb je zelf een kinderactiviteit (geen tijdelijke evenementen), neem contact op. Dan vermelden we dit hier graag:

Kinderboerderij Monkeyfarm

Kinderboerderij de Monkeyfarm is een outdoor speelboerderij met gezellig hoeveterras en speeltuin. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen. Ook kan je hier genieten van verse pannenkoeken, wafels, ijsjes en lekkere streekbieren. Raadpleeg hun facebook pagina voor meer info.

Speelplein Stationsstraat Lissewege

In de Stationsstraat bevindt er zich een speelplein met petanquebanen en voetbalveld waarop kinderen kunnen ravotten. Dit is ook het speelplein waarop de KSJ haar lokalen heeft. Dit is het grootste speelplein met verschillende speeltoestellen. Meer info vind je hier.

Speelplein Pluvierstraat Lissewege

Ook in de Pluvierstraat bevindt er zich een klein speelplein in een woonwijk.

Kerktoren bezoek

Met de kinderen kan je in de zomer ook de kerktoren bezoeken. Een unieke belevenis om een middeleeuwse toren op te klimmen, een klokkenzolder te zien en misschien de klokken wel in werking zien met als beloning een fenomenaal zicht. Meer informatie over het kerktorenbezoek in Lissewege vind je via deze link

Snoepwinkel De Soete Paepe

Welk kind lust er geen snoep? Wat als je kind kan kennis maken met snoepen van weleer: zure bollen, smoelentrekkers en zoveel meer… De keuze is eindeloos. Een waar paradijs voor kinderen. Meer informatie over de snoepwinkel De Soete Paepe in Lissewege vind je via deze link.

Pokémons in Lissewege

De Pokémonjagers kunnen ook in Lissewege terecht waar je vanaf level 5 zelfs kan vechten in een Pokémon Gym. De Pokémons in Lissewege worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 51 beoordelingen van Pokémon Go gebruikers.

Klik hier voor meer info.

Wil je meer leren?

>