augustus 25

Snoepwinkel De Soete Paepe

Dit is een website van een priv├ępersoon. Check voor de actuele situatie van horeca, B&B en data van evenementen de websites of facebookpagina's waarvan de link hier wordt vermeld.

In Lissewege is er een authentiek snoepwinkeltje De Soete Paepe gevestigd (Walram Romboutstraat 7) waarmee je terug gaat in de tijd. Terug naar een snoepwinkel uit de jaren twintig. Je vindt er oude ‘spekken’ zoals toverbollen, smoelentrekkers, Gentse neuzen, wippers en sneeuwbollen. Soms worden er ook smoutebollen of confituurtaart gebakken.

Foto: website VVV Lissewege

Wil je meer weten over de geschiedenis van Lissewege?

Grasduin in onze kennisbank (in opbouw). Wie een bijdrage wilt leveren kan altijd een mailtje sturen naar cunamo@proton.me

Lees een thriller die zich afspeelt in Lissewege

Zoektocht naar de heilige graal van de tempeliers, verborgen symboliek in de kerk, een seriemoordenaar die moordt volgens de 7 hoofdzonden, wat wil je nog meer? Met spotifylijst.

Overnachten

Als je wilt overnachten in Lissewege, kan je kijken op de pagina Overnachten, maar je kan hieronder ook direct zoeken via Trivago voor de beste deal. Vergeet niets op vakantie met de handige checklists van Checklistworld.be.


Voor als je nog meer informatie wilt:

Het Mariabeeld in Lissewege

Het Mariabeeld in Lissewege
>