augustus 26

Het lichtfeest

Dit is een website van een privépersoon. Check voor de actuele situatie van horeca, B&B en data van evenementen de websites of facebookpagina's waarvan de link hier wordt vermeld.

VOOR DE DATA, BEKIJK DE WEBSITE VAN HET LICHTFEEST, WWW.LICHTFEESTLISSEWEGE.BE (de datum van dit blogbericht is de publicatiedatum waarop dit bericht op de website werd gemaakt, NIET de datum van het lichtfeest!)

Elk jaar op de derde vrijdag en zaterdag van augustus wordt Lissewege omgetoverd in een feeëriek dorp. Honderden kaarsjes verlichten de avond en de nacht.

Een combinatie van muziek, vuurinstallaties, licht- en videokunst met straattheater zorgen voor een aangename sfeer.

Video: www.lichtfeestlissewege.be - Brugge Plus

Een medewerker van Brugge Plus vzw vertelt over het lichtfeest (met dank aan Focus-WTV:


Een organisatie van Brugge Plus vzw. Meer informatie op www.lichtfeestlissewege.be

Enkele blogartikelen over het Lichtfeest

Wil je meer weten over de geschiedenis van Lissewege?

Grasduin in onze kennisbank (in opbouw). Wie een bijdrage wilt leveren kan altijd een mailtje sturen naar cunamo@proton.me

Lees een thriller die zich afspeelt in Lissewege

Zoektocht naar de heilige graal van de tempeliers, verborgen symboliek in de kerk, een seriemoordenaar die moordt volgens de 7 hoofdzonden, wat wil je nog meer? Met spotifylijst.

Overnachten

Als je wilt overnachten in Lissewege, kan je kijken op de pagina Overnachten, maar je kan hieronder ook direct zoeken via Trivago voor de beste deal. Vergeet niets op vakantie met de handige checklists van Checklistworld.be.


Voor als je nog meer informatie wilt:

Het Mariabeeld in Lissewege

Het Mariabeeld in Lissewege
>